Договір про співпрацю між Соціально-психологічним Центром Збройних Сил України та Асоціацією Психодрами

Повідомляємо, що 17 грудня 2014 року було укладено Договір про співпрацю між Соціально-психологічним Центром Збройних Сил України та  Асоціацією Психодрами.

Предметом цієї угоди є співробітництво у сфері практичної психології, щодо забезпечення фахівцями Асоціації психологічного супроводу військовослужбовців, які виконують свої службові обов’язки в зоні АТО, перебувають на ротації або готуються до відправки в АТО за місцем постійної дислокації підрозділу або в районах відновлення боєготовності, надання ним професійної психологічної та психокорекційної допомоги, забезпечення психологічної підтримки їх сім’ям та родинам.

Проведення психодіагностичної   та науково-дослідницької діяльності  щодо використання результатів наукових досліджень у практиці бойових дій, сприяння відновленню психоемоційного та морально-психологічного стану особового складу, розвитку вітчизняної військової психологічної науки.

Сприяння у підвищенні професійної кваліфікації військових психологів, зокрема використання ними психодраматичних технік і методів у психокорекційній роботі із особовим складом.

Ця угода не переслідує безпосередньої комерційної мети та отримання будь-якої матеріальної винагороди.

Posted in события 2015 | Коментарі Вимкнено до Договір про співпрацю між Соціально-психологічним Центром Збройних Сил України та Асоціацією Психодрами

Comments are closed.