Вітаємо з Різдвом Христовим!

Люба Психодраматична Родино! 

 Вітаємо з початком Нового 2017 року та Різдвом Христовим!

Минулий рік був насичений різними подіями, як сумними так і приємними.

Нас покинули великі європейські майстри Ільдіка Маверсі, Зерка Морено. Нажаль не стало і нашої самовідданої колеги Тетяни Зайцевської. Все це налаштовує кожного з нас на роздуми про швидкоплинність часу та цінність земної зустрічі з кожною людиною на своєму шляху. Але життя продовжується…і ми продовжуємо їх справу.

Ми отримали підтвердження свого високого європейського статусу вступом у ФЕПТО і продовжуємо якісно розвиватися професійно і особистісно. У нас з’явився новий спецсемінар «Філософія і життя Морено» – продовження літньої школи і «великої групи». І багато іншого – асоціація працює.

Різдво це символ народження Нового, Нових відносин на підґрунті любові і прийнятті один одного такими якими ми є, народження Нових талантів і креативних проектів, Нових зустрічей. Саме головне це пам’ятати, що метою психодраматичної справи є творення Добра для Людей та задля Людей.

Бажаємо вам зустріти Різдво в атмосфері сімейного тепла, взаємопорозуміння та любові і пронести цей душевний ресурсний вогник протягом всього року.

З повагою, Президент та правління Асоціації Психодрами

maxresdefault

Posted in информация | Коментарі Вимкнено до Вітаємо з Різдвом Христовим!

Comments are closed.